Syklet til Brann-seier

I helgen var det dobbelttriumf for Brann mot Rosenborg, med seier både i Eliteserien og Toppserien. Og begge kampdager var det Sykle til kamp, med gratis trygg sykkelparkering og sykkelservice på Brann Stadion.

Marius og Neah Ellingsen var blant dem som benyttet seg av tilbudet, sammen med barna Ella og Ida Marie.

De fikk oppleve at Branns kvinnelag slo Rosenborg i søndagens toppseriekamp, og kunne hente ut syklene etterpå, godt fornøyd med både kampresultat og sykkelparkering.

– Gratis sykkelparkering er et veldig godt tilbud, sier Marius Ellingsen. Han kan anbefale å ta sykkelen fatt.

Gjennom Fyllingsdalstunnelen til kamp

– Vi har syklet hit fra Fyllingsdalen, gjennom den nye sykkeltunnelen, den er jo kjempebra.

– Og så slipper vi kø og trengsel på bybanen til og fra.  

I tillegg til trygg sykkelparkering var det gratis sykkelservice til de 30 første både lørdag og søndag. De to reparatørene Daniel og Johnny fra Intersport hadde nok å henge fingrene i.

Nok å gjøre for Daniel og Johnny fra Intersport som hadde sykkelservice søndagen.

God pågang 

– Vi har hatt god pågang og topp stemning både lørdag og søndag, sier Milena Salazar fra Bedriftsidretten Vestland, som tok imot sykler begge dagene.

Kvoten på 30 sykler til service ble fort oppfylt, og totalt var det rundt 60 sykler parkert lørdagen og rundt 50 søndagen.

Sykle til kamp blir arrangert i samarbeid mellom Miljøløftet, Vestland Bedriftsidrettskrets, Sportsklubben Brann og Bergen kommune, med støtte fra EU-prosjektet Active Cities.

 

Sykle til kamp blir gjentatt to ganger til denne våren: Under toppseriekampen Brann–Stabæk 25. mai og eliteseriekampen Brann–Molde 26. mai.

Her kan du lese mer om Sykle til kamp, og de to neste arrangementene. 

Familien Ellingsen på vei hjem fra kamp