Bli med å sykle til Brann-kamp

I vår gjør vi det enklere å ta sykkelen til Brann-kamp! Under fem av vårens kamper får du trygg sykkelparkering, og gratis sykkelservice om du er blant de 30 første. Pluss at du kan vinne billetter til de neste kampene.

Det er mange fordeler med å ta sykkelen til kamp: Det blir mindre kø for deg og andre, det er et bærekraftig bidrag til til renere luft og mindre klimautslipp, og ikke minst – du kommer i bedre form selv.

Sykle til kamp blir arrangert i samarbeid mellom Miljøløftet, Vestland Bedriftsidrettskrets, Sportsklubben Brann og Bergen kommune, med støtte fra EU-prosjektet Active Cities. Og nå håper vi å motivere deg til å bli med. 

Sykle til kamp: Trygg sykkelparkering og gratis sykkelservice under fem kamper 

Under fem Brann-kamper, tre i Eliteserien (herrer) og to i Toppserien (kvinner), tilbyr vi gratis sykkelparkering for alle som sykler, og gratis sykkelservice til de 30 første.

Det blir også trukket ut kampbilletter til de neste kampene i sesongen blant de som sykler til kamp. 

Første kamp ut er når Brann møter Odd i Eliteserien 21. april. Billetten til kampen kjøper du på brann.no.

Kampstart er kl. 17:00. Det blir gratis sykkelparkering fra kl. 16.00, og altså gratis sykkelservice til de første 30 som kommer.

Sykkelservicen inneholder:

  • Sjekke dekktrykk og fylle luft
  • Etterstramme skruer på stem, styre, sete og krank
  • Smøre kjede, wire og andre bevegelige deler
  • Justere gir og bremser
  • Måle slitasje drivverk
  • Tilstandsrapport sykkel

Du vil få en kvittering som du leverer inn når du henter sykkelen din og som du også kan vinne kampbilletter på. Sykkelen må hentes senest 30 minutter etter kampslutt.

Alle datoene for Sykle til kamp 

Her alle datoene for kamper med gratis sykkelservice og sykkelparkering:

 

Billetter til kampene kjøper du på brann.no. Vi håper du blir med å sykle til kamp i vår !

Husk også å melde deg på Sykle til jobben, som er gratis for alle som bor eller jobber i Bergen, Askøy, Alver, Øygarden og Bjørnafjorden.